22/02/2020 22/02/2020 Την 21η Φεβρουαρίου 2020, Ψυχοσάββατο της Απόκρεω, κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ταμιάθεως κ.κ. Γερμανός (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), ιερούργησε εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά, τελώντας στο τέλος Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως πάντων των κεκοιμημένων.           Εκ του Ιερού Βήματος...
22 Φεβρουαρίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 22/02/2020 - 22:53

Ο Ταμιάθεως Γερμανός στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά

Διαδώστε:
Ο Ταμιάθεως Γερμανός στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά

Την 21η Φεβρουαρίου 2020, Ψυχοσάββατο της Απόκρεω, κατόπιν ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ταμιάθεως κ.κ. Γερμανός (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), ιερούργησε εις τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά, τελώντας στο τέλος Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως πάντων των κεκοιμημένων.

 

 

 

 

 

Εκ του Ιερού Βήματος παρέστη συμπροσευχόμενος ο Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης, ο οποίος στο τέλος ομίλησε επικαίρος περί της σημασία της σημερινής ημέρας και την αξία της μνήμης προς τους τεθνεώντας αδελφούς μας, προσφωνώντας στο τέλος καταλλήλως τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ταμιάθεως κ.κ. Γερμανό, ο οποίος την παρελθούσα Τρίτη το βράδυ (18 Φεβρουαρίου ε.έ.) ετέλεσε Ιερά Αγρυπνία επί τη Εορτή της Αγία Φιλοθέης, εις τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της γενέτειρας περιοχής του, Δρυμό Λαγκαδά για πρώτη φορά από την ημέρα της Εκλογής και την εις Επίσκοπον Χειροτονίας του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων