18/12/2021 18/12/2021 Με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021. Συζήτησαν σε εγκάρδιο κλίμα, ζητήματα και θέματα προώθησης της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και της Μητροπόλεως Λαγκαδά, μέσα από κοινές δράσεις που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν στην ευρύτερη περιοχή. Κατά τη διάρκεια της...
18 Δεκεμβρίου, 2021 - 11:38
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2021 - 13:45

Συνάντηση Μητροπολίτη Λαγκαδά με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Λαγκαδά με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021. Συζήτησαν σε εγκάρδιο κλίμα, ζητήματα και θέματα προώθησης της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και της Μητροπόλεως Λαγκαδά, μέσα από κοινές δράσεις που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν στην ευρύτερη περιοχή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκε έμφαση στην από κοινού ενίσχυση των κοινωνικών και φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων της Μητροπόλεως στον τομέα της κοινωνικής ευποιίας καθώς και στην εύρεση τρόπων ανακούφισης των ασθενεστέρων κοινωνικών ομάδων.

Επίσης εθιμοτυπική επίσκεψη δέχθηκε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Πλάτων από τον Υποστράτηγο Γεώργιο Χατζηγεωργίου, Διοικητή της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ που εδρεύει στην Έδεσσα, τον οποίο και συνόδευε ο Διοικητής της 34ης Μ/Χ Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος (ΠΖ) κ. Γεώργιος Καλαμποκάς, στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης την ίδια ημέρα.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα εθνικού ενδιαφέροντος αλλά και θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, καθώς και ζητήματα που εμπίπτουν στο πεδίο ενδιαφέροντος των δύο αρχών, ενώ παράλληλα αντήλλαξαν και ευχές ενόψει των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Ταξίαρχο και εν γένει την 34η Μ/Χ Ταξιαρχία, για την αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ τους καθώς επίσης και την προσφορά δεμάτων με τρόφιμα και είδη πρώτης που προσεφέρθηκαν για την στήριξη των συσσιτίων και του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητροπόλεως, σημειώνοντας για ακόμα μία φορά ότι η τοπική Εκκλησία θα είναι συνεχώς αρωγός και δίπλα στα στρατευομένα νιάτα και τις Ένοπλες Δυνάμεις σε οποιαδήποτε ανάγκη ή πρόβλημα προκύψει.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων