12/01/2023 12/01/2023 Σε ειδική τελετή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιος επέδωσε τους διορισμούς των νέων μελών των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων για την τριετία 2023-2025 την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στο Βαθύ και την επόμενη ημέρα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στο Καρλόβασι. Στην ομιλία του απηύθυνε πατρικούς λόγους, ανέλυσε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις τους και...
12 Ιανουαρίου, 2023 - 19:16

Επίδοση διορισμών επιτρόπων από τον Μητροπολίτη Σάμου

Διαδώστε:
Επίδοση διορισμών επιτρόπων από τον Μητροπολίτη Σάμου

Σε ειδική τελετή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ. Ευσέβιος επέδωσε τους διορισμούς των νέων μελών των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων για την τριετία 2023-2025 την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023 στο Βαθύ και την επόμενη ημέρα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στο Καρλόβασι.

Στην ομιλία του απηύθυνε πατρικούς λόγους, ανέλυσε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις τους και ζήτησε να τεθούν οι ορθές και υγιείς βασικοί κανόνες συνεργασίας σύμφωνα με τις κανονικές και νομικές αρχές της Εκκλησίας. Εξέφρασε την αγωνία του για την διαρκή συρρίκνωση των χωριών και Ενοριών, την έλλειψη Ιερέων-Εφημερίων και κάλεσε σε συνεργασία και αγώνα μακροχρόνιο για την αποκατάσταση 40 Ιερών Ναών και 4 Ιερών Μονών στο νησί της Σάμου από τον καταστροφικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου 2020.

Τους ευχήθηκε καρποφόρα θητεία και παράλληλα ευχαρίστησε και επαίνεσε για την εύορκη διακονία τους, τους αποχωρήσαντας συμβούλους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων