17/09/2020 17/09/2020 Η Ι. Μ. Σάμου και Ικαρίας, μετά τη δημιουργία και την ενεργή παρουσία της Παιδικής & Νεανικής Χορωδίας «ΕυΩΔΗα»,έχοντας ως κύριο μέλημά της την υποστήριξη θεσμών και την ανάπτυξη δράσεων κοινωφελούς και κοινωνικού χαρακτήρα, ανακοινώνει για το διδακτικό έτος 2020-2021, την ίδρυση και έναρξη λειτουργίας τμημάτων Θεωρίας της μουσικής, Υπαγόρευσης και Ανάγνωσης μουσικού κειμένου –...
17 Σεπτεμβρίου, 2020 - 20:49
Τελευταία ενημέρωση: 17/09/2020 - 19:42

«ΕυΩΔΗα» από την Μητρόπολη Σάμου

Διαδώστε:
«ΕυΩΔΗα» από την Μητρόπολη Σάμου

Η Ι. Μ. Σάμου και Ικαρίας, μετά τη δημιουργία και την ενεργή παρουσία της Παιδικής & Νεανικής Χορωδίας «ΕυΩΔΗα»,έχοντας ως κύριο μέλημά της την υποστήριξη θεσμών και την ανάπτυξη δράσεων κοινωφελούς και κοινωνικού χαρακτήρα, ανακοινώνει για το διδακτικό έτος 2020-2021, την ίδρυση και έναρξη λειτουργίας τμημάτων Θεωρίας της μουσικής, Υπαγόρευσης και Ανάγνωσης μουσικού κειμένου – παρτιτούρας.

Συμβάλλοντας περαιτέρω στον τομέα της Μουσικής Παιδείας,παρέχει την δυνατότητα πρόσβασης στον μαγευτικό κόσμο της Μουσικής σε όλα τα παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται στο πλαίσιο της δέσμης μέτρων προφύλαξης και σύμφωνα με τις τρέχουσες υγειονομικές οδηγίες του υπουργείου .

Στο προσεχές διάστημα και παρακολουθώντας τις εξελίξεις θα ανακοινωθεί η επαναλειτουργία της παιδικής χορωδίας «ΕυΩΔΗα» για τους παλιότερους, αλλά και για τους νέους μαθητές που επιθυμούν να γίνουν μέλη της και να συμμετέχουν στα μαθήματα και στις εκδηλώσεις της.

Τα μαθήματα προσφέρονται δωρεάν.

Εγγραφές και πληροφορίες καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, στο τηλέφωνο 2273087657.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων