10/07/2020 10/07/2020 Οι εκδηλώσεις λήξης των μαθημάτων των σχολών Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και Ικαρίας πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5 Ιουλίου στο Καρλόβασι και Τρίτη 7 Ιουλίου στο Βαθύ. Ο Σεβασμιώτατος κ. Ευσέβιος απεύθυνε χαιρετισμό τόσο στους μαθητές όσο και σε όσους παραβρέθηκαν.  Ακόμα ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους διδασκάλους της σχολής Αγιογραφίας Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Μακάριο Δελιογλάνη...
10 Ιουλίου, 2020 - 15:26
Τελευταία ενημέρωση: 10/07/2020 - 14:44

Λήξη Σχολών Αγιογραφίες της Μητροπόλεως Σάμου

Διαδώστε:
Λήξη Σχολών Αγιογραφίες της Μητροπόλεως Σάμου

Οι εκδηλώσεις λήξης των μαθημάτων των σχολών Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου και Ικαρίας πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 5 Ιουλίου στο Καρλόβασι και Τρίτη 7 Ιουλίου στο Βαθύ. Ο Σεβασμιώτατος κ. Ευσέβιος απεύθυνε χαιρετισμό τόσο στους μαθητές όσο και σε όσους παραβρέθηκαν. 

Ακόμα ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους διδασκάλους της σχολής Αγιογραφίας Πανοσιολ. Αρχιμ. π. Μακάριο Δελιογλάνη και τον κ. Χρήστο Κανελλόπουλο και παρέδωσε τους τίτλους σπουδών στους 51 μαθητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων