16/11/2020 16/11/2020 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου στη Σύμη ιερούργησε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, ημέρα ενάρξεως της Νηστείας των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος με συλλειτουργούς του τον π. Παντελεήμονα Μακρόπουλο και τον Διάκονο π.. Γεώργιο Κακακιό.  Η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα κεκλεισμένων των θυρών για τους πιστούς ενώ ο Σεβασμιώτατος...
16 Νοεμβρίου, 2020 - 22:29
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2020 - 22:00

Η έναρξη της Νηστείας των Χριστουγέννων στη Σύμη

Διαδώστε:
Η έναρξη της Νηστείας των Χριστουγέννων στη Σύμη

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου στη Σύμη ιερούργησε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, ημέρα ενάρξεως της Νηστείας των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος με συλλειτουργούς του τον π. Παντελεήμονα Μακρόπουλο και τον Διάκονο π.. Γεώργιο Κακακιό. 

Η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα κεκλεισμένων των θυρών για τους πιστούς ενώ ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε προσευχόμενος υπερ υγείας, φωτισμού και Θείας Βοηθείας των πιστών για να ετοιμαστούν με περισσότερη πίστη και πνευματικό αγώνα, περισσότερη άσκηση και εντονότερη προσευχή και να προετοιμάσουν την καρδιά τους ως κατοικητήριο του Κυρίου Ιησού Χριστού.

Δείτε φωτογραφίες:

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων