11/08/2019 11/08/2019 Μέσα στα πλαίσια των ποιμαντικών επισκέψεων που ξεκίνησε από την 1η Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος στα ορεινά χωριά του νομού Τρικάλων τόσο για να έρθει σε επαφή με τους κατοίκους τους όσο και για να τους στηρίξει στον πνευματικό αγώνα της προετοιμασίας τους για την μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού, την...
11 Αυγούστου, 2019 - 22:55

Στην ορεινή Νεράιδα βρέθηκε ο Μητρ. Τρίκκης

Διαδώστε:
Στην ορεινή Νεράιδα βρέθηκε ο Μητρ. Τρίκκης

Μέσα στα πλαίσια των ποιμαντικών επισκέψεων που ξεκίνησε από την 1η Αυγούστου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος στα ορεινά χωριά του νομού Τρικάλων τόσο για να έρθει σε επαφή με τους κατοίκους τους όσο και για να τους στηρίξει στον πνευματικό αγώνα της προετοιμασίας τους για την μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού, την Κοίμηση της Παναγίας το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019 ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νεράιδας.

Πριν το τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος τίμησε με το οφίκιο του Σταυροφόρου Οικονόμου τον π. Θωμά Πλακιά και τον Χειροθέτησε σε Πνευματικό. Επίσης τίμησε με το οφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου τον εφημέριο Νεράϊδας π. Απόστολο Οικονόμου και τον Χειροθέτησε σε Πνευματικό.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στην πλατεία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του χωριού, αλλά και με τα παιδιά και να απολαύσει σύντομο μουσικό πρόγραμμα από νέους και νέες.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων