26/08/2019 26/08/2019 Με κάθε επισημότητα κορυφώθηκαν οι εόρτιες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν επ’ ευκαιρία της επετείου της Απελευθερώσεως εκ του Οθωμανικού Ζυγού της Πόλεως των Τρικάλων. Την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος ιερούργησε στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό της πόλεως αυτόν της Παναγίας Επισκέψεως. Ακολούθησε η Επίσημος Δοξολογία επί τη απελευθερώσει της...
26 Αυγούστου, 2019 - 20:50

Τα Ελευθέρια της πόλης των Τρικάλων

Διαδώστε:
Τα Ελευθέρια της πόλης των Τρικάλων

Με κάθε επισημότητα κορυφώθηκαν οι εόρτιες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν επ’ ευκαιρία της επετείου της Απελευθερώσεως εκ του Οθωμανικού Ζυγού της Πόλεως των Τρικάλων.

Την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος ιερούργησε στον Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό της πόλεως αυτόν της Παναγίας Επισκέψεως.

Ακολούθησε η Επίσημος Δοξολογία επί τη απελευθερώσει της Πόλεως των Τρικάλων. Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε εντός του ναού από τον Ταξίαρχο ε.α. και Αντιπρόεδρο της ΕΑΑΣ Τρικάλων κ. Παναγιώτη Μαρδάνη.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση στην Κεντρική Πλατεία της πόλεως των Τρικάλων. Εκεί έγινε και κατάθεση στεφάνων από φορείς της πόλεως των Τρικάλων.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων