16/07/2019 16/07/2019 Τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιουλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μοζαμβίκης κ. Χρυσόστομο. Τα εκατό αγόρια που φιλοξενούνται εκεί είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα, ενώ ο Σεβασμιώτατος επιθεώρησε τα σπιτάκια που μένουν...
16 Ιουλίου, 2019 - 18:00

Χαρά και παιχνίδια στις κατασκηνώσεις της Ι.Μ. Τρίκκης

Διαδώστε:
Χαρά και παιχνίδια στις κατασκηνώσεις της Ι.Μ. Τρίκκης

Τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιουλίου 2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μοζαμβίκης κ. Χρυσόστομο.

Τα εκατό αγόρια που φιλοξενούνται εκεί είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα, ενώ ο Σεβασμιώτατος επιθεώρησε τα σπιτάκια που μένουν και μοιράστηκε στιγμές χαράς μαζί τους.

Συνεχάρη επίσης τον επί δεκατέσσερα συνεχή έτη αρχηγό Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Γραδούλα, καθώς και όλα τα στελέχη για την ομαλή και ιδιαιτέρως ωφέλιμη για τα παιδιά ζωή της κατασκήνωσης, καθώς και για τον χρόνο που διαθέτουν τα στελέχη για να προσφέρουν τη διακονία τους στα παιδιά της Μητροπόλεως μας.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος διένειμε στον αρχηγό, στα στελέχη και σε όλα τα παιδιά αναμνηστικό δώρο.

Η επίσκεψη του Μητροπολίτη  έκλεισε με την αναμνηστική φωτογραφία και με την προτροπή του προς όλα  τα παιδιά, να μην ξεχνούν ποτέ τις φιλίες που δημιουργούνται στην κατασκήνωση, διότι είναι ένας ισχυρός δεσμός αγάπης.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων