15/10/2021 15/10/2021 Τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Κωνσταντίνο Κατσαφάδο επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021. Κατά την συνάντηση ο Χίος Ιεράρχης, Ποιμενάρχης της κατ’ εξοχήν ναυτικής Μητροπόλεως της Ελλάδος και ο ίδιος γιός ναυτικού, αναφέρθηκε στην ευεργετική αρωγή της Ναυτιλίας στο Έθνος, τόσο σε καιρό ειρήνης, όσο και σε καιρό πολέμου, στην...
15 Οκτωβρίου, 2021 - 9:58
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2021 - 10:04

Συνάντηση Μητροπολίτη Χίου με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Χίου με τον Υφυπουργό Ναυτιλίας

Τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Κωνσταντίνο Κατσαφάδο επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021.

Κατά την συνάντηση ο Χίος Ιεράρχης, Ποιμενάρχης της κατ’ εξοχήν ναυτικής Μητροπόλεως της Ελλάδος και ο ίδιος γιός ναυτικού, αναφέρθηκε στην ευεργετική αρωγή της Ναυτιλίας στο Έθνος, τόσο σε καιρό ειρήνης, όσο και σε καιρό πολέμου, στην επίδραση της ναυτιλίας στην διαμόρφωση του πολιτισμού μας, αλλά και έθεσε ως πνευματικός πατέρας τα αιτήματα των Χίων ναυτικών, προτάσσοντας την τοποθέτηση γιατρού στον Οίκο Ναύτου Χίου.

Ο κ. Υφυπουργός υποσχέθηκε στον Σεβασμιώτατο ότι θα προσπαθήσει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, να συμβάλει στην ικανοποίηση των δικαίων αιτημάτων των αξίων τιμής και σεβασμού απομάχων της θάλασσας.

Ο Σεβασμιώτατος δώρισε στον κ. Υφυπουργό μία εικόνα του Αγ. Νικολάου και το αφιερωμένο στον Κ. Κανάρη ημερολόγιο της Ι. Μ. Χίου, Ψαρών και Οινουσσών του 2022.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων