Ι.Μ. Αργολίδος
16 Μαρτίου, 2019

“Σύγχρονοι ποιμαντικοί και ιατρικοί προβληματισμοί”

Διαδώστε:

Πανηγυρίζει το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά του Ιατρού στα Λευκάκια Ναυπλίου, με την ευκαιρία της ανάμνησης της ανακομιδής του Ιερού λειψάνου του Αγίου. Στα πλαίσια των εορτασμών η Μητρόπολη Αργολίδος διοργάνωσε Ιατρικό Επιστημονικό συνέδριο σε συνεργασία με τον Ιατρικό ,Φαρμακευτικό και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αργολίδος  με τίτλο: ”Σύγχρονοι ποιμαντικοί  και ιατρικοί  προβληματισμοί”.

Η ημερίδα ξεκίνησε με χαιρετισμούς  από τον εφημέριο του Μητροπολιτικού παρεκκλησίου του Αγίου Λουκά ,π. Δημήτριο Κρουσταλάκη , τους βουλευτές Γ.Ανδριανό και Γ.Μανιάτη , τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου  Πέτρο Τατούλη , τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδος  Κ. Κατσαρό, την πρόεδρο του Φαρμακευτικού συλλόγου Α. Κατσουλάκου.

Κατόπιν μίλησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος με θέμα: ”Η αγάπη ως κινητήριος δύναμη της ζωής”.  Ακολούθησε εισήγηση από τον  Καθηγητή Χειρουργικής  Γ. Παπαγεωργίου  με θέμα: ”Ο Άγιος Λουκάς ως χειρούργος”.

Και ακολούθησε εισήγηση από τον Ιωάννη Γκούβερη Παθολόγο -Αγγειολόγο με θέμα την: ”Μηχανική Υποστήριξη παράταση ζωής ή παρεμπόδιση”.

Το συνέδριο έληξε τις εργασίες του με συζήτηση πάνω στα Ιατρικά θέματα.

Διαδώστε: