10/11/2018 10/11/2018 Αρχιερατική αγρυπνία για την εορτή του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου το βράδυ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στην Ιερά Αγρυπνία που τελέστηκε επί τη εορτή του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου...
10 Νοεμβρίου, 2018 - 15:38

Αρχιερατική αγρυπνία επί τη εορτή του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου στην Νάουσα

Διαδώστε:
Αρχιερατική αγρυπνία επί τη εορτή του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου στην Νάουσα

Αρχιερατική αγρυπνία για την εορτή του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα. Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου το βράδυ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στην Ιερά Αγρυπνία που τελέστηκε επί τη εορτή του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον εορτάζοντα ιερατικό προϊστάμενο του Ιερού Ναού και Γραμματέα της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη Αρσένιο Χαλδαιόπουλο για την ονομαστική του εορτή και του πρέσφερε έναν Ιερατικό Σταυρό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων