31/12/2018 31/12/2018 Την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου το πρωί σύλλογοι, μπάντες, σωματεία καθώς και πολλά παιδιά έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, ο οποίος τους ευχαρίστησε όλους και ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά. Επίσης ο Σεβαμιώτατος δέχθηκε τους ιερείς της Μητροπόλεως με τις οικογένειές τους και μοίρασε δώρα στα παιδιά των...
31 Δεκεμβρίου, 2018 - 22:23

Δώρα για τα παιδιά των ιερέων και κοπή βασιλόπιτας στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας

Διαδώστε:
Δώρα για τα παιδιά των ιερέων και κοπή βασιλόπιτας στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας

Την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου το πρωί σύλλογοι, μπάντες, σωματεία καθώς και πολλά παιδιά έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, ο οποίος τους ευχαρίστησε όλους και ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά.

Επίσης ο Σεβαμιώτατος δέχθηκε τους ιερείς της Μητροπόλεως με τις οικογένειές τους και μοίρασε δώρα στα παιδιά των ιερέων.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα για τους εργαζομένους και τους διακονούντες στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων