08/12/2018 08/12/2018 Ετήσια Σύναξη των μελών των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων της Ιεράς Μητροπόλεως Bεροίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας . Στην Σύναξη ομίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων με αφορμή τον επικείμενο Έρανο Αγάπης. Μετά το πέρας της ομιλίας του Σεβασμιωτάτου τον λόγο πήρε ο...
08 Δεκεμβρίου, 2018 - 12:28
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2018 - 13:53

Ανασκουμπώνεται η Μητροπ. Βέροιας για τους φτωχούς

Διαδώστε:
Ανασκουμπώνεται η Μητροπ. Βέροιας για τους φτωχούς

Ετήσια Σύναξη των μελών των Ενοριακών Φιλοπτώχων Ταμείων της Ιεράς Μητροπόλεως Bεροίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας .

Στην Σύναξη ομίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων με αφορμή τον επικείμενο Έρανο Αγάπης.

Μετά το πέρας της ομιλίας του Σεβασμιωτάτου τον λόγο πήρε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας ο οποίος έδωσε οδηγίες για την διεξαγωγή του Εράνου Αγάπης, ο οποίος φέτος θα διεξαχθεί από 11 έως 22 Δεκεμβρίου 2018.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων