19/12/2018 19/12/2018 Την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο Δήμου Γιαννιτσών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μίλησε με θέμα: «Το μόνον καινόν γεγονός υπό τον ήλιον». Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιστορική και Λαογραφική εταιρεία Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος», παρευρέθηκαν τοπικοί φορείς και ο οικείος Ιεράρχης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας...
19 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:46

Ομιλία του Μητρ. Βεροίας στο πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών

Διαδώστε:
Ομιλία του Μητρ. Βεροίας στο πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών

Την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο πνευματικό κέντρο Δήμου Γιαννιτσών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μίλησε με θέμα: «Το μόνον καινόν γεγονός υπό τον ήλιον».

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιστορική και Λαογραφική εταιρεία Γιαννιτσών «Ο Φίλιππος», παρευρέθηκαν τοπικοί φορείς και ο οικείος Ιεράρχης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ, ο οποίος στην αρχή απηύθυνε χαιρετισμό και ευχαρίστησε τον Μητροπολίτης Βεροίας για την παρουσία του και την ομιλία του.

Την εκδήλωση έκλεισε η παιδική χορωδία της ενορίας Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών, η οποία έψαλλε Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων