18/11/2018 18/11/2018 Συνεχίζεται στην Νάουσα η σειρά ομιλιών με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος». Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Νοεμβρίου το απόγευμα στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θετόκου Ναούσης,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ανέπτυξε το θέμα: «Πολυλογία και σιωπή» στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών πνευματικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος». Η...
18 Νοεμβρίου, 2018 - 13:50

Συνεχίζεται στη Νάουσα η σειρά ομιλιών με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος»

Διαδώστε:
Συνεχίζεται στη Νάουσα η σειρά ομιλιών με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος»

Συνεχίζεται στην Νάουσα η σειρά ομιλιών με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος». Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Νοεμβρίου το απόγευμα στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θετόκου Ναούσης,ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ανέπτυξε το θέμα: «Πολυλογία και σιωπή» στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών πνευματικού ενδιαφέροντος με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος». Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου και το θέμα που θα αναπτύξει ο Σεβασμιώτατος είναι«Όσιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης».

Νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την ομάδα του Θεατρικού Εργαστηρίου «Μίμησις» της Ιεράς Μητροπόλεως μας, στις εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κέντρου Πολιτισμού «Παντάνασσα», όπου ετοιμάζει αυτή την περίοδο την νέα θεατρική παράσταση «Χριστούγεννα στις κατακόμβες». Ο Σεβασμιώτατος παρακολούθησε μέρος της πρόβας των παιδιών και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. Η εν λόγω παράσταση θα παρουσιαστεί στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών της Ιεράς Μητροπόλεως το Σαββατοκύριακο 22-23 Δεκεμβρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων