22/12/2018 22/12/2018 Τα πρώτα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλλαν προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, κ. Παντελεήμονα, κατά τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου και κατά την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, εις τον χώρον του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως.     Τα κάλαντα έψαλαν προς τον Σεβασμιώτατο, ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας, τα παιδιά από το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης...
22 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:01
Τελευταία ενημέρωση: 22/12/2018 - 20:27

Τα πρώτα Κάλαντα εδέχθη ο Μητρ. Βεροίας (φώτο)

Διαδώστε:
Τα πρώτα Κάλαντα εδέχθη ο Μητρ. Βεροίας (φώτο)

Τα πρώτα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλλαν προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, κ. Παντελεήμονα, κατά τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου και κατά την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, εις τον χώρον του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

 

Τα κάλαντα έψαλαν προς τον Σεβασμιώτατο, ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας, τα παιδιά από το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης», το ωδείο της Ναούσης, μαθητές της Ά και Γ´ τάξης του Λαππείου 1ουΓυμνασίου Ναούσης, και, τέλος, τα παιδιά από το Δημιουργικό Εργαστήρι Ατόμων με Αναπηρία «ΥΦΑΔΙ» της Ναούσης.

 

 

Ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί καλαντιστές και κατά την παραμονή των Χριστουγέννων στις 24 Δεκεμβρίου, κατά τις πρωινές ώρες.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων