01/12/2018 01/12/2018 Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων παρευρέθηκε και τέλεσε δέηση κατά την τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοιτούντες Αξιωματικούς της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας Βεροίας. Η τελετή έγινε παρουσία των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, καθώς και της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ....
01 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:26
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2018 - 10:36

Απονομής πτυχίων σε Αξιωματικούς στη Βέροια

Διαδώστε:
Απονομής πτυχίων σε Αξιωματικούς στη Βέροια

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στις 11:00 π.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων παρευρέθηκε και τέλεσε δέηση κατά την τελετή απονομής πτυχίων στους αποφοιτούντες Αξιωματικούς της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας Βεροίας. Η τελετή έγινε παρουσία των τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, καθώς και της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Κατερίνας Παπακώστα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων