21/12/2018 21/12/2018 Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο «Οι Νεομάρτυρες» του Ιερού Ναού των Aγίων Nεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στην Χαλάστρα πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ενορίας. Στην αρχή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μίλησε με θέμα: «Όσιος Πορφύριος ο Μέγας» και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές. Στην συνέχεια...
21 Δεκεμβρίου, 2018 - 20:25

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Χαλάστρα

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Χαλάστρα

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο «Οι Νεομάρτυρες» του Ιερού Ναού των Aγίων Nεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στην Χαλάστρα πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της ενορίας.

Στην αρχή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων μίλησε με θέμα: «Όσιος Πορφύριος ο Μέγας» και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές. Στην συνέχεια ακολούθησαν βυζαντινοί ύμνοι, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και σκέτς από τις Χορωδίες και τα Κατηχητικά τμήματα του Ιερού Ναού.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων