28/05/2019 28/05/2019 Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας “Κοσμάς ο Μαδυτινός” στο πλαίσιο των επετειακών ΚΕ’ ΠΑΥΛΕΙΩΝ, ενταγμένο στο τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER της Ο.Τ.Δ. ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε προκηρύσσει αγώνα δρόμου 2,5 χλμ. με την επωνυμία “Α’ Παύλειος Δρόμος”, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:30 π.μ. που θα πραγματοποιηθεί εντός του χώρου...
28 Μαΐου, 2019 - 11:39

“Α’ Παύλειος δρόμος” στην Παναγία Σουμελά

Διαδώστε:
“Α’ Παύλειος δρόμος” στην Παναγία Σουμελά

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας “Κοσμάς ο Μαδυτινός” στο πλαίσιο των επετειακών ΚΕ’ ΠΑΥΛΕΙΩΝ, ενταγμένο στο τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER της Ο.Τ.Δ. ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε προκηρύσσει αγώνα δρόμου 2,5 χλμ. με την επωνυμία “Α’ Παύλειος Δρόμος”, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 και ώρα 10:30 π.μ. που θα πραγματοποιηθεί εντός του χώρου της Ιεράς Μονής Παναγίας Σουμελά.

Στον αγώνα δρόμου μπορούν να συμμετέχουν μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Επαρχίας της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τόπος εκκίνησης: Η νότια είσοδος της Παναγίας Σουμελά

Τόπος Τερματισμού: Μπροστά στον Ιερό Ναό της Παναγίας

Έπαθλα: θα βραβευτούν οι τρεις (3) πρώτοι μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου χωριστά αγόρια και κορίτσια. Μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται υποχρεωτικά μέσα απο το facebook του Ωδείου στο messenger καθώς και στο e-mail: [email protected], το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 3/6/2019, αναγράφοντας το Ονοματεπώνυμο, το όνομα πατρός, την διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνα και το Σχολείο που είναι εγγεγραμμένοι (Τάξη Δημοτικού ή Γυμνασίου ή Λυκείου)

Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται την ημέρα της διεξαγωγής του αγώνα να προσκομίσουν ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ, συμπληρωμένη από τους γονείς γράφοντας το όνομα του παιδιού το οποίο θα αγωνιστεί καθώς ότι ” Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ.”
Θα πρέπει επίσης να έχουν μαζί τους αθλητική περιβολή.

Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.

Για περισσότερες πληροφορίες τις απογευματινές ώρες (5 – 8 μ.μ.) στο τηλέφωνο: 2332022572

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων