16/08/2019 16/08/2019 Την Πέμπτη 15 Αυγούστου το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας, όπως κάθε χρόνο, τελέστηκε μεθεόρτιος εσπερινός και στη συνέχεια η ακολουθία των εγκωμίων προς την Υπεραγία Θεοτόκο. Χοροστάτησε και κήρυξε και το θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ενώ έλαβαν μέρος οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Τρίκκης και Σταγών...
16 Αυγούστου, 2019 - 11:18

Ακολουθία των Εγκωμίων του Επιταφίου στην Αλεξάνδρεια

Διαδώστε:
Ακολουθία των Εγκωμίων του Επιταφίου στην Αλεξάνδρεια

Την Πέμπτη 15 Αυγούστου το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας, όπως κάθε χρόνο, τελέστηκε μεθεόρτιος εσπερινός και στη συνέχεια η ακολουθία των εγκωμίων προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Χοροστάτησε και κήρυξε και το θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ενώ έλαβαν μέρος οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και ο οικείος Ιεράρχης Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Μετά την ακολουθία των εγκωμίων ακολούθησε λιτανεία του Επιταφίου της Παναγίας, ενώ στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων ευχαρίστησε τους Αγίους Αρχιερείς για την συμμετοχή τους στους εορτασμούς για την Παναγία μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων