25/05/2020 25/05/2020 Στο πλαίσιο του επετειακού εορτασμού του Αργυρού Ιωβηλαίου των Παυλείων, το 2019, η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας εγκαινίασε μία σειρά εκδηλώσεων υπό τον τίτλο «Ιατρική Εβδομάδα αφιερωμένη στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό». Η μεγάλη προσέλευση στις εκδηλώσεις και η συμμετοχή όλων των Υγειονομικών φορέων της Ημαθίας στην εν λόγω προσπάθεια, στάθηκε η αιτία...
25 Μαΐου, 2020 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2020 - 19:55

Δείτε απόψε: «Άγιος Λουκάς ο Ιατρός, Εργάτης στον Αμπελώνα του Κυρίου»

Διαδώστε:
Δείτε απόψε: «Άγιος Λουκάς ο Ιατρός, Εργάτης στον Αμπελώνα του Κυρίου»

Στο πλαίσιο του επετειακού εορτασμού του Αργυρού Ιωβηλαίου των Παυλείων, το 2019, η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας εγκαινίασε μία σειρά εκδηλώσεων υπό τον τίτλο «Ιατρική Εβδομάδα αφιερωμένη στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό».

Η μεγάλη προσέλευση στις εκδηλώσεις και η συμμετοχή όλων των Υγειονομικών φορέων της Ημαθίας στην εν λόγω προσπάθεια, στάθηκε η αιτία να καταστεί η Ιατρική Εβδομάδα θεσμός που θα διεξάγεται κατ’ έτος την εβδομάδα πριν την εορτή της μνήμης της μετακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Λουκά στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας (29 Μαΐου).

Εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού φέτος αποφασίστηκε η Β΄ Ιατρική Εβδομάδα, αφιερωμένη στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό, να πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, www.imverias.gr, το αντίστοιχο κανάλι στο Youtube και τη σελίδα της Ι.Μ. στο Facebook.

Απόψε στις 20.30 θα υπάρξει μετάδοση της θεατρικής παράστασης «Άγιος Λουκάς ο Ιατρός, Εργάτης στον αμπελώνα του Κυρίου».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων