10/10/2020 10/10/2020 ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΝΑΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ – Δείτε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 9:00 μ.μ. την πρώτη εκπομπή «Λόγος και Διάλογος», την οποία παρουσιάζουν οι Αρχιμανδρίτες Αρσένιος Χαλδαιόπουλος και Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:      Η εκπομπή «Λόγος και Διάλογος» θα μεταδίδεται Kάθε Κυριακή στις 9:00 μ.μ., μία εκπομπή που δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα σας....
10 Οκτωβρίου, 2020 - 22:45
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2020 - 22:39

Έρχεται η πρώτη εκπομπή «Λόγος & Διάλογος»

Διαδώστε:
Έρχεται η πρώτη εκπομπή «Λόγος & Διάλογος»

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΝΑΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ – Δείτε την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 9:00 μ.μ. την πρώτη εκπομπή «Λόγος και Διάλογος», την οποία παρουσιάζουν οι Αρχιμανδρίτες Αρσένιος Χαλδαιόπουλος και Πρόδρομος Γκιρτζαλιώτης.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Η εκπομπή «Λόγος και Διάλογος» θα μεταδίδεται Kάθε Κυριακή στις 9:00 μ.μ., μία εκπομπή που δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα σας.

Η εκπομπή περιμένει τις ερωτήσεις σας, στο email: [email protected]

Τις εκπομπές της Ιεράς Μητροπόλεως μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από την ιστοσελίδα www.Imverias.gr, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το κανάλι στο YouTube.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων