15/01/2020 15/01/2020 Τον Φιλανθρωπικό μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο Φίλων Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βέροιας, επισκέφθηκε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, όπου τέλεσε Αγιασμό και ευλόγησε την βασιλόπιτα με την ευκαιρία του νέου έτους 2020. Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε πατρικούς λόγους και ευχές και παρέδωσε το ποσό των...
15 Ιανουαρίου, 2020 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2020 - 14:12

Επίσκεψη ανθρωπιάς του Σεβασμ. Βεροίας και χειρονομία γεναιοδωρίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη ανθρωπιάς του Σεβασμ. Βεροίας και χειρονομία γεναιοδωρίας

Τον Φιλανθρωπικό μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο Φίλων Κέντρου Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βέροιας, επισκέφθηκε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, όπου τέλεσε Αγιασμό και ευλόγησε την βασιλόπιτα με την ευκαιρία του νέου έτους 2020.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε πατρικούς λόγους και ευχές και παρέδωσε το ποσό των 2.000 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση για τις ανάγκες του Κέντρου.

Στην συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, η πρόεδρος του κέντρου μέριμνας κ. Μελίνα Δαμιανίδου, η οποία και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο που πάντοτε είναι δίπλα στο κέντρο και άλλοι επίσημοι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων