29/07/2019 29/07/2019 Ολοκληρώθηκε η τέταρτη και τελευταία περίοδος φιλοξενίας παιδιών στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά στη Βέροια για το τρέχον έτος. Τα παιδιά επισκέφθηκαν κατά την διάρκεια της φιλοξενίας τους οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος. Στην τέταρτη περίοδο πνευματικός υπεύθυνος ήταν ο Αρχιμ. Παύλος Παπαδόπουλος, ενώ αρχηγός...
29 Ιουλίου, 2019 - 12:11

Φιλοξενία παιδιών στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά

Διαδώστε:
Φιλοξενία παιδιών στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά

Ολοκληρώθηκε η τέταρτη και τελευταία περίοδος φιλοξενίας παιδιών στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά στη Βέροια για το τρέχον έτος.

Τα παιδιά επισκέφθηκαν κατά την διάρκεια της φιλοξενίας τους οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και Σμύρνης κ. Βαρθολομαίος.

Στην τέταρτη περίοδο πνευματικός υπεύθυνος ήταν ο Αρχιμ. Παύλος Παπαδόπουλος, ενώ αρχηγός ο κ. Γεώργιος Ζέπης.

Κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου φιλοξενήθηκαν εντελώς δωρεάν στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά 500 παιδιά(αγόρια-κορίτσια) Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Την γενική ευθύνη της Φιλοξενίας είχε ο Αρχιμ. Παύλος Παπαδόπουλος, ενώ οικονόμος ήταν ο Αρχιμ. Εφραίμ Παπαμανώλης.

Το απόγευμα της 27ης Ιουλίου τα παιδιά επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο και του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων