24/07/2020 24/07/2020 H μνήμη του Αγίου Αθηναγόρου του ομολογητού εορτάζεται σήμερα, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και Καθηγούμενος του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Σουμελά, 24η Ιουλίου, Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας. Το πρωί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας τελέστηκε ο...
24 Ιουλίου, 2020 - 14:16
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2020 - 13:57

Η μνήμη του Αγίου Αθηναγόρα στη Βέροια

Διαδώστε:
Η μνήμη του Αγίου Αθηναγόρα στη Βέροια

H μνήμη του Αγίου Αθηναγόρου του ομολογητού εορτάζεται σήμερα, ημέρα κατά την οποία άγει τα ονομαστήρια του και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και Καθηγούμενος του Ιερού Προσκυνήματος της Παναγίας Σουμελά, 24η Ιουλίου, Αρχιμ. Αθηναγόρας Μπίρδας.

Το πρωί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας τελέστηκε ο Όρθρος της εορτής και η Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του εορτάζοντος, ενώ στο Ιερό Βήμα παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος στο τέλος ευχήθηκε ιδιαιτέρως στον πρώτο του συνεργάτη στο έργο της διοικήσεως.

Το θείο λόγο κήρυξε ο Αρχιμ. Σωσίπατρος Πιτούλιας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων