06/04/2021 06/04/2021 Κλειστά για μία εβδομάδα παραμένουν από χθες, Δευτέρα 5 Απριλίου, τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, μετά τον εντοπισμό κρούσματος του νέου κορωνοϊού σε εργαζόμενο. Οι άνθρωποι της Ιεράς Μητροπόλεως με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων σε όλους τους εργαζόμενους, απολύμανση των χώρων κλπ.) και ενημέρωσαν...
06 Απριλίου, 2021 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2021 - 10:41

Κλειστά λόγω κρούσματος τα γραφεία της Μητροπόλεως Βεροίας

Διαδώστε:
Κλειστά λόγω κρούσματος τα γραφεία της Μητροπόλεως Βεροίας

Κλειστά για μία εβδομάδα παραμένουν από χθες, Δευτέρα 5 Απριλίου, τα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, μετά τον εντοπισμό κρούσματος του νέου κορωνοϊού σε εργαζόμενο.

Οι άνθρωποι της Ιεράς Μητροπόλεως με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων σε όλους τους εργαζόμενους, απολύμανση των χώρων κλπ.) και ενημέρωσαν το ποίμνιο ότι για προληπτικούς λόγους τα γραφεία θα παραμείνουν κλειστά έως και την Παρασκευή 9 Απριλίου.

Επιπλέον, καλούν όλους να εντείνουν τις προσευχές τους, ώστε να απαλλαγεί η πατρίδα μας αλλά και ολόκληρος ο κόσμος από τον πειρασμό της λοιμικής αυτής νόσου, υπενθυμίζοντας την ανάγκη ακριβούς τήρησης των θεσπισθέντων υγειονομικών διατάξεων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων