10/04/2020 10/04/2020 Με Δελτίο Τύπου ανακοινώνει η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, έπειτα από διευκρίνηση από την Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρησης Κρίσεων κ. Νικόλαο Χαρδαλιά, ότι οι Ιεροί Ναοί μετά την τέλεση των ιερών ακολουθιών τη Μεγάλη Εβδομάδα θα παραμένουν κλειστοί για τους πιστούς.  Σύμφωνα...
10 Απριλίου, 2020 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2020 - 9:41

Κλειστοί οι Ι. Ναοί μετά τις Ι. Ακολουθίες στην Ι.Μ. Βεροίας

Διαδώστε:
Κλειστοί οι Ι. Ναοί μετά τις Ι. Ακολουθίες στην Ι.Μ. Βεροίας

Με Δελτίο Τύπου ανακοινώνει η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, έπειτα από διευκρίνηση από την Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος και από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρησης Κρίσεων κ. Νικόλαο Χαρδαλιά, ότι οι Ιεροί Ναοί μετά την τέλεση των ιερών ακολουθιών τη Μεγάλη Εβδομάδα θα παραμένουν κλειστοί για τους πιστούς. 

Σύμφωνα με δήλωση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου και εκπρόσωπο της Δ.Ι.Σ. κ. Ιερόθεο: “η Ιερά Σύνοδος προτρέπει όλους τους πιστούς να κατανοήσουν ότι την φετινή Μεγάλη Εβδομάδα και την Ανάσταση, κατ᾿ άκραν εκκλησιαστική οικονομία και επειδή οφείλουμε όλοι να συνειδητοποιήσουμε την κρισιμότητα των καιρών, οφείλουμε να παραμείνουμε στο σπίτι, προσηλωμένοι στην κατ᾿ οίκον προσευχή».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων