25/03/2021 25/03/2021 Την Πέμπτη 25 Μαρτίου το απόγευμα στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, μεταδόθηκε, μέσα από τους ιστοχώρους της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας και Ναούσης και από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος λόγος» στους 90.2 FM, ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ο οποίος ανέπτυξε...
25 Μαρτίου, 2021 - 22:30
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2021 - 21:41

Μαρτύρων και Ηρώων αίματα: Η θυσία στη ζωή των Ελλήνων

Διαδώστε:
Μαρτύρων και Ηρώων αίματα: Η θυσία στη ζωή των Ελλήνων

Την Πέμπτη 25 Μαρτίου το απόγευμα στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821, μεταδόθηκε, μέσα από τους ιστοχώρους της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας και Ναούσης και από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος λόγος» στους 90.2 FM, ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η θυσία στη ζωή των Ελλήνων».

Πρόκειται για την πέμπτη ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Παντελεήμονος στη σειρά διαδικτυακών ομιλιών με τον γενικό τίτλο: «Μαρτύρων και Ηρώων αίματα», που μεταδίδει η Ιερά Μητρόπολη κάθε Πέμπτη στις 7:00 μ.μ. κατά την οποία αναπτύσσονται ιστορικά και αγιολογικά θέματα που σχετίζονται με την περίοδο της Τουρκοκρατίας και την Ελληνική Επανάσταση, την συνεισφορά της Εκκλησίας και του Ιερού Κλήρου στους αγώνες του Έθνους καθώς και με γεγονότα και πρόσωπα που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην τοπική μας Εκκλησία.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων