03/12/2020 03/12/2020 Παρακολουθήστε την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος με θέμα: «Οι 7 λόγοι της Παναγίας» που εκφώνησε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020.  Είναι το  2o μέρος της ομιλίας ενώ το πρώτο μέρος μπορείτε να το παρακολουθήσετε πατώντας στο λινκ: Μητροπολίτης Βεροίας: «Οι 7 λόγοι της Παναγίας». Παρακολουθήστε την ομιλία:     Η...
03 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:58
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2020 - 18:26

Μητρ. Βεροίας: “Οι 7 λόγοι της Παναγίας” 2ο Μέρος

Διαδώστε:
Μητρ. Βεροίας: “Οι 7 λόγοι της Παναγίας” 2ο Μέρος

Παρακολουθήστε την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος με θέμα: «Οι 7 λόγοι της Παναγίας» που εκφώνησε την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020. 

Είναι το  2o μέρος της ομιλίας ενώ το πρώτο μέρος μπορείτε να το παρακολουθήσετε πατώντας στο λινκ: Μητροπολίτης Βεροίας: «Οι 7 λόγοι της Παναγίας».

Παρακολουθήστε την ομιλία: 

 

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας για δεύτερη συνεχή χρονιά αξιοποιεί το δίαυλο του διαδικτύου για τη διάδοση του λόγου του Θεού. Τα ενθαρρυντικά σχόλια και ο μεγάλος αριθμός προβολών των διαδικτυακών εκπομπών κατήχησης με τον τίτλο «ΣυνΚατeχηση» και της διαδικτυακής προσπάθειας διεξαγωγής των ΚΣτ΄ Παυλείων και της Β΄ Ιατρικής Εβδομάδος του Αγίου Λουκά του Ιατρού αποτέλεσαν αφορμή για τη συνέχιση των διαδικτυακών εκπομπών στη νέα εκκλησιαστική χρoνιά με νέο εμπλουτισμένο πρόγραμμα. Παράλληλα με τις διαδικτυακές εκπομπές η Ιερά Μητρόπολη πραγματοποιεί διαδικτυακές μεταδόσεις Ιερών Ακολουθιών, κάθε Τρίτη στις 6:00 μ.μ. μεταδίδεται ο Εσπερινός και η Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού από την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βέροια.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων