06/12/2019 06/12/2019 Η εορτή του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού στην Ι. Μ. Βεροίας.  To διήμερο 5 και 6 Δεκεμβρίου εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας η εορτή του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού. Με την άδεια και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, των...
06 Δεκεμβρίου, 2019 - 12:04
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2019 - 11:35

Ο Άγιος Νικόλαος στη Βέροια

Διαδώστε:
Ο Άγιος Νικόλαος στη Βέροια

Η εορτή του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού στην Ι. Μ. Βεροίας. 

To διήμερο 5 και 6 Δεκεμβρίου εορτάστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας η εορτή του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού.

Με την άδεια και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, των Ιερών Ακολουθιών προεξήρχε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θερμών κ. Δημήτριος.

Την παραμονή της εορτής το εσπέρας στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πατρίδας, ο Θεοφιλέστατος υποδέχθηκε την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας, η οποία μυροβλίζει συνεχώς, και στη συνέχεια χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό και κήρυξε το θείο λόγο.

Ανήμερα της εορτής το πρωί ο Θεοφιλέστατος λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Νεοκάστρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων