04/02/2020 04/02/2020 Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας τον Υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον Υπουργό, με τον οποίο συζητήσανε επίκαιρα θέματα και του ευχήθηκε δύναμη στο έργο που επιτελεί ενώ δεν παρέλειψε να του προσφέρει την έκδοση της...
04 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2020 - 11:39

Ο Θεόδωρος Καράογλου επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Βεροίας

Διαδώστε:
Ο Θεόδωρος Καράογλου επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Βεροίας

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας τον Υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον Υπουργό, με τον οποίο συζητήσανε επίκαιρα θέματα και του ευχήθηκε δύναμη στο έργο που επιτελεί ενώ δεν παρέλειψε να του προσφέρει την έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως με τίτλο: «Ερατεινή Ημαθία».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων