04/02/2021 04/02/2021 Κάθε χρόνο η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας διοργάνωνε αυτές τις ημέρες εκδήλωση για την μητέρα και την «Πολύτεκνη Οικογένεια», με την ευκαιρία της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου. Φέτος, όμως, εξ αιτίας των ιδιαιτέρων συνθηκών που επικρατούν λόγω των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση του covid-19 δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη...
04 Φεβρουαρίου, 2021 - 22:30
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2021 - 22:41

Οι Αγίες Μητέρες των Τριών Ιεραρχών: Εμμέλεια, Νόννα και Ανθούσα

Διαδώστε:
Οι Αγίες Μητέρες των Τριών Ιεραρχών: Εμμέλεια, Νόννα και Ανθούσα

Κάθε χρόνο η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας διοργάνωνε αυτές τις ημέρες εκδήλωση για την μητέρα και την «Πολύτεκνη Οικογένεια», με την ευκαιρία της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου. Φέτος, όμως, εξ αιτίας των ιδιαιτέρων συνθηκών που επικρατούν λόγω των περιοριστικών μέτρων για την εξάπλωση του covid-19 δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση.

Παρά ταύτα, την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου το απόγευμα, στο πλαίσιο της σειράς διαδικτυακών ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ομίλησε και ανέπτυξε το θέμα: «Προσφορά των Αγίων Μητέρων», τιμώντας φέτος με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο τις μητέρες.

Ο Σεβασμιώτατος με την ευκαιρία της πρόσφατης εορτής των Τριών Μεγάλων Ιεραρχών και Οικουμενικών Διδασκάλων, αναφέρθηκε στις Αγίες μητέρες τους, Εμμέλεια, Νόννα και Ανθούσα, οι οποίες όπως επεσήμανε θα πρέπει να αποτελούν το πρότυπο για κάθε μητέρα και ιδιαίτερα για τις πολύτεκνες μητέρες. Τέλος ευχήθηκε να παρέλθει γρήγορα η δοκιμασία της πανδημίας ώστε να πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη από ετών εκδήλωση για την μητέρα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων