25/07/2019 25/07/2019 Ένας σεμνός ιερέας, ο αρχιδιάκονος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας και μοναχός στην Παναγία Δοβρά Παντελεήμων Παπαεμμανουήλ, ορκίστηκε στις 24 Ιουλίου 2019 ως απόφοιτος του Τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ. Μετά το τέλος της Τελετής ο Καθηγητής και Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ, κ..Δαρδαβέσης τον πλησίασε, τον συγχάρηκε και του πρότεινε, ως ιδέα, είτε να οργανώσει και...
25 Ιουλίου, 2019 - 15:12

Ορκίστηκε Φαρμακοποιός ιερέας της Μητρ.Βέροιας

Διαδώστε:
Ορκίστηκε Φαρμακοποιός ιερέας της Μητρ.Βέροιας

Ένας σεμνός ιερέας, ο αρχιδιάκονος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας και μοναχός στην Παναγία Δοβρά Παντελεήμων Παπαεμμανουήλ, ορκίστηκε στις 24 Ιουλίου 2019 ως απόφοιτος του Τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ.

Μετά το τέλος της Τελετής ο Καθηγητής και Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας ΑΠΘ, κ..Δαρδαβέσης τον πλησίασε, τον συγχάρηκε και του πρότεινε, ως ιδέα, είτε να οργανώσει και να λειτουργήσει ένα ‘’Κοινωνικό Φαρμακείο’’ στη Μητρόπολή του, είτε να ασχοληθεί με τα φαρμακευτικά βότανα.

Τη χαρά της αποφοίτησης του ιερέα φαρμακοποιού μοιράστηκε και ο Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

 

πηγή:https://www.laosnews.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων