18/02/2019 18/02/2019   Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ευλόγησε την Βασιλόπιτα και μίλησε στην σύναξη νέων ζευγαριών στο Αρχονταρίκι του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων.   Ο Σεβασμιώτατος είχε την χαρά να συνομιλήσει με τα νέα ζευγάρια της ενορίας που παντρεύτηκαν το παρελθόν έτος και να απαντήσει...
18 Φεβρουαρίου, 2019 - 22:00

Σύναξη νέων ζευγαριών και ομιλία του Σεβ. Βεροίας στα Κύμινα

Διαδώστε:
Σύναξη νέων ζευγαριών και ομιλία του Σεβ. Βεροίας στα Κύμινα

 

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων ευλόγησε την Βασιλόπιτα και μίλησε στην σύναξη νέων ζευγαριών στο Αρχονταρίκι του Ιερού Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Κυμίνων.

 

Ο Σεβασμιώτατος είχε την χαρά να συνομιλήσει με τα νέα ζευγάρια της ενορίας που παντρεύτηκαν το παρελθόν έτος και να απαντήσει σε διάφορα ερωτήματα και  προβληματισμούς τους.

 

Παράλληλα ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά και καλή αρχή στην νέα τους ζωή, ενώ συνεχάρη τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Χρήστο Αιγίδη για αυτή την νέα δράση της ενορίας.

 

VasilopitaNewnZeugariwnKymina2019

VasilopitaNewnZeugariwnKymina2019 2

VasilopitaNewnZeugariwnKymina2019 3

VasilopitaNewnZeugariwnKymina2019 4

VasilopitaNewnZeugariwnKymina2019 6

VasilopitaNewnZeugariwnKymina2019 7

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων