08/04/2019 08/04/2019 Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 , τελέσθηκε στον χώρο του Γηροκομείου Βέροιας , Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο , για όλους τους αποβιώσαντες δωρητές και Ηλικιωμένους Τροφίμους που έζησαν στο Γηροκομείο Βέροιας. Τα Διοικητικά Συμβούλια της Μ.Φ.Η.“Σωσσίδιο Γηροκομείο Βεροίας` και του Αδελφάτου Γηροκομείου Βεροίας , αισθάνονται την επιθυμία να ευχαριστήσουν δημόσια τον πατέρα Παναγιώτη Χαλκιά ,...
08 Απριλίου, 2019 - 15:30

Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο στο Γηροκομείο Βέροιας

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο στο Γηροκομείο Βέροιας
Το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 , τελέσθηκε στον χώρο του Γηροκομείου Βέροιας , Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο , για όλους τους αποβιώσαντες δωρητές και Ηλικιωμένους Τροφίμους που έζησαν στο Γηροκομείο Βέροιας.
Τα Διοικητικά Συμβούλια της Μ.Φ.Η.“Σωσσίδιο Γηροκομείο Βεροίας` και του Αδελφάτου Γηροκομείου Βεροίας , αισθάνονται την επιθυμία να ευχαριστήσουν δημόσια τον πατέρα Παναγιώτη Χαλκιά , για την πολυετή εθελοντική βοήθειά του που προσφέρει ως κληρικός στο Γηροκομείο Βέροιας καθώς και τους Ιεροψάλτες κ.Μπουζίκα Ευθύμιο και κ.Ψυχάρη Βασίλη , που αφιλοκερδώς τίμησαν με την παρουσία  και τις καλλίφωνες φωνές τους , την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στο Γηροκομείο Βέροιας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων