23/11/2021 23/11/2021 Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου το μεσημέρι στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη από την πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ) κ. Χριστίνα Σαχινίδου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων καλωσόρισε την πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ευχήθηκε...
23 Νοεμβρίου, 2021 - 13:41
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2021 - 12:53

Τον Μητροπολίτη Βεροίας επισκέφθηκε η πρόεδρος της Π.Ο.Π.Σ.

Διαδώστε:
Τον Μητροπολίτη Βεροίας επισκέφθηκε η πρόεδρος της Π.Ο.Π.Σ.

Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου το μεσημέρι στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη από την πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ) κ. Χριστίνα Σαχινίδου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων καλωσόρισε την πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ευχήθηκε πατρικώς η «Μάνα» του Ποντιακού Ελληνισμού, η Υπεραγία Θεοτόκος η Σουμελιώτισσα, να ευλογεί από το θρονί της στο Βέρμιο τους απανταχού της γης Ποντίους και τους ευλαβείς προσκυνητές.

Από την πλευρά της, η κ. Σαχινίδου ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για το επιτελούμενο έργο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων (ΠΟΠΣ).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων