03/12/2021 03/12/2021 Διαδικτυακή ομιλία στη σειρά των εκπομπών «Επισκοπικός Λόγος» πραγματοποίησε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων αναπτύσσοντας το θέμα: «Η σχέση μας με την Εκκλησία». Ο διαδικτυακός «Επισκοπικός Λόγος» αποτελεί μία ευκαιρία πνευματικής ωφέλειας και παρηγορίας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 7:00 μ.μ. στην ιστοσελίδα της...
03 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:54
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2021 - 12:43

Βεροίας Παντελεήμων: «Η σχέση μας με την Εκκλησία»

Διαδώστε:
Βεροίας Παντελεήμων: «Η σχέση μας με την Εκκλησία»

Διαδικτυακή ομιλία στη σειρά των εκπομπών «Επισκοπικός Λόγος» πραγματοποίησε χθες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων αναπτύσσοντας το θέμα: «Η σχέση μας με την Εκκλησία».

Ο διαδικτυακός «Επισκοπικός Λόγος» αποτελεί μία ευκαιρία πνευματικής ωφέλειας και παρηγορίας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 7:00 μ.μ. στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook, στο κανάλι στο Youtube καθώς και στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως μας «Παύλειος Λόγος» στη συχνότητα των 90.2 FM..

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων