Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού
12 Μαρτίου, 2024

Εγκαίνια «Δωματίου Δικανικής Εξέτασης και Εξέτασης Εμπορίας Ανθρώπων», της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου»

Διαδώστε:

Τον Αγιασμό των εγκαινίων του «Δωματίου Δικανικής Εξέτασης και Εξέτασης Εμπορίας Ανθρώπων», της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου», τέλεσε σήμερα στο Μέγαρο της Αστυνομικής Δ/νσης Μαγνησίας ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος.

Στην τελετή παρέστησαν, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος Θωμάς Καρανάσιος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Γεώργιος Ντιζές, ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μαγνησίας Διαμαντής Καρβέλης και το προσωπικό της Αστυνομικής Δ/νσης.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ικανοποίηση για τη δημιουργία αυτού του ειδικού χώρου που σκοπό έχει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να αντιμετωπιστεί ένα σύγχρονο πρόβλημα όπως είναι η εκμετάλλευση των ανθρώπων, η εφηβική και σχολική βία. Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην ρίζα του προβλήματος που δεν είναι άλλη από το οικογενειακό περιβάλλον το οποίο δυστυχώς υποτιμούμε. Ο κ. Ιγνάτιος επισήμανε, τέλος, ότι «εμείς δημιουργούμε τις προϋποθέσεις να στηρίξουμε τις οικογένειες με τις μηνιαίες Συνάξεις Γονέων που σκοπό έχουν να καταστήσουν σαφές ότι ο κάθε άνθρωπός είναι εικόνα Θεού, πιστεύω ότι και με τη δική σας συμβολή θα αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση».

Διαδώστε: