Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού
05 Ιουλίου, 2019

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Η πάντων Χαρά» στην Αγία Κυριακή Βόλου

Διαδώστε:

Οι ενορίτες της Αγίας Κυριακής Βόλου υποδέχθηκαν την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 στα προπύλαια του Ναού την Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Η πάντων Χαρά», η έλευση της οποίας εντάσσεται στο πρόγραμμα των λατρευτικών εκδηλώσεων του Ναού, ενόψει της Ιεράς Πανηγύρεως (7/7).

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Την ιερά εικόνα κόμισε ο Αρχιμ. Άνθιμος Παπαλεξόπουλος, ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου & Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής της Παναγίας «Πάντων Χαρά» Καλεντζίου Κορινθίας και την υποδέχτηκε ο Πρωτοσύγκελλος της Τοπικής μας Εκκλησίας Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης, επικεφαλής του ιερού Κλήρου και του ευσεβούς λαού. Ακολούθησε ο Πανηγυρικός Εσπερινός, στο τέλος του οποίου ο π. Δαμασκηνός απηύθυνε ευχαριστίες προς τον Καθηγούμενο της Μονής και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόοδο και την ευπρέπεια του Ναού. Από την μεριά του ο π. Αλέξιος Παπαλεξόπουλος ανταπέδωσε τις ευχαριστίες και ευχήθηκε στον λαό μας πλούσια την ευλογία της Παναγίας μας στην ζωή του.

 

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Η πάντων Χαρά» θα παραμείνει προς προσκύνηση τον Ναό έως την Δευτέρα 8/7, οπότε θα αναχωρήσει για την Κόρινθο, αμέσως μετά την Θεία Λειτουργία.

Διαδώστε: