25/12/2018 25/12/2018 “Εύχομαι το φως του Χριστού να φωτίσει τις καρδιές. Χριστούγεννα σημαίνει να ζεις με ελπίδα και αγάπη, αλληλεγγύη, εξωστρέφεια, να σκουπίζεις τα δάκρυα του συνανθρώπου σου”, είπε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας, Σουφλίου , κ. Δαμασκηνός. “Οι θρησκευτικές γιορτές μας θυμίζουν το καθήκον μας για αγάπη και την αρετή της ταπείνωσης. Ας εκφράσουμε...
25 Δεκεμβρίου, 2018 - 11:09
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2018 - 11:21

Μητρ. Δαμασκηνός: Χριστούγεννα σημαίνει να ζεις με ελπίδα

Διαδώστε:
Μητρ. Δαμασκηνός: Χριστούγεννα σημαίνει να ζεις με ελπίδα

“Εύχομαι το φως του Χριστού να φωτίσει τις καρδιές. Χριστούγεννα σημαίνει να ζεις με ελπίδα και αγάπη, αλληλεγγύη, εξωστρέφεια, να σκουπίζεις τα δάκρυα του συνανθρώπου σου”, είπε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας, Σουφλίου , κ. Δαμασκηνός.

“Οι θρησκευτικές γιορτές μας θυμίζουν το καθήκον μας για αγάπη και την αρετή της ταπείνωσης. Ας εκφράσουμε έμπρακτα την αγάπη μας με ευαισθησία σε όσους έχουν ανάγκη. Με αυτήν την προσέγγιση θα νιώσουμε να μας κατακλύζει το πνεύμα των Χριστουγέννων και να συγκλονίζει την ύπαρξή μας”, σημείωσε ο κ. Δαμασκηνός, ευχόμενος σε όλους χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων