21/06/2020 21/06/2020 Συνεχίσθηκε κατά μήνα Ιούνιο η επισιτιστική στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της ακριτικής επαρχίας Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου από την αλυσίδα supermarket «ΜΑΣΟΥΤΗ», σε συνεργασία με το Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Συγκεκριμένα με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δαμασκηνού, στις 18 Ιουνίου 2020 , στο Διδυμότειχο και στην Ορεστιάδα διανεμήθησαν 200 δέματα...
21 Ιουνίου, 2020 - 11:19
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2020 - 11:10

184 άπορες οικογένειες στηρίχτηκαν στην Ι. Μητρόπολη Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
184 άπορες οικογένειες στηρίχτηκαν στην Ι. Μητρόπολη Διδυμοτείχου

Συνεχίσθηκε κατά μήνα Ιούνιο η επισιτιστική στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της ακριτικής επαρχίας Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου από την αλυσίδα supermarket «ΜΑΣΟΥΤΗ», σε συνεργασία με το Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Συγκεκριμένα με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δαμασκηνού, στις 18 Ιουνίου 2020 , στο Διδυμότειχο και στην Ορεστιάδα διανεμήθησαν 200 δέματα τροφίμων σε 184 άπορες οικογένειες, οι ανάγκες των οποίων πρόσφατα επιτάθησαν εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και των συνεπειών της στην καθημερινότητα της ζωής τους.

Με την ευκαιρία, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, για την ανύστακτη μέριμνά του για τους ακρίτες του Έβρου, τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» Κωνσταντίνο Δήμτσα και ιδιαίτερα τη Διεύθυνση της Εταιρείας ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. που συνεχίζουν έμπρακτα να στηρίζουν το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων