12/08/2021 12/08/2021 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό επισκέφθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη της αμερικανικής διπλωματίας την Τετάρτη, 11η του μηνός Αυγούστου 2021, στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου. Συγκεκριμένα με τον Σεβασμιώτατο συναντήθηκαν η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη κα Elizabeth K. Lee και η κα Michele M.Siders, Σύμβουλος πολιτικών υποθέσεων της Πρεσβείας των Η.Π.Α. και είχαν...
12 Αυγούστου, 2021 - 9:44

Αξιωματούχοι των ΗΠΑ στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου

Διαδώστε:
Αξιωματούχοι των ΗΠΑ στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό επισκέφθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη της αμερικανικής διπλωματίας την Τετάρτη, 11η του μηνός Αυγούστου 2021, στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου.

Συγκεκριμένα με τον Σεβασμιώτατο συναντήθηκαν η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη κα Elizabeth K. Lee και η κα Michele M.Siders, Σύμβουλος πολιτικών υποθέσεων της Πρεσβείας των Η.Π.Α. και είχαν μαζί του μια εποικοδομητική συζήτηση πρωτίστως για θρησκευτικά θέματα αλλά και γενικώτερα ζητήματα που αφορούν την περιοχή.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψη και την συζήτηση και ευχαρίστησε για την ευγενική διάθεση συνεργασίας των διπλωματικών υπηρεσιών των Η.Π.Α. με την τοπική Εκκλησία για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων