22/10/2021 22/10/2021 Δέματα με τρόφιμα σε 150 εμπερίστατες οικογένειες διένειμε η Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου την Πέμπτη, 21η του μηνός Οκτωβρίου ε.έ., σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και γνωστή αλυσίδα υπεραγοράς.    Την ίδια ημέρα διενεμήθησαν δέματα τροφίμων σε ακόμα 50 πολύτεκνες οικογένειες, προσφορά της Ενώσεως Εφοπλιστών «ΣΥΝ- ΕΝΩΣΙΣ»....
22 Οκτωβρίου, 2021 - 11:17

Αντιμετωπίζοντας την ανέχεια στην ακριτική Μητρόπολη

Διαδώστε:
Αντιμετωπίζοντας την ανέχεια στην ακριτική Μητρόπολη

Δέματα με τρόφιμα σε 150 εμπερίστατες οικογένειες διένειμε η Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου την Πέμπτη, 21η του μηνός Οκτωβρίου ε.έ., σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και γνωστή αλυσίδα υπεραγοράς.   

Την ίδια ημέρα διενεμήθησαν δέματα τροφίμων σε ακόμα 50 πολύτεκνες οικογένειες, προσφορά της Ενώσεως Εφοπλιστών «ΣΥΝ- ΕΝΩΣΙΣ».

Kατά την διαρρεύσασα εβδομάδα (από 18ης έως 22ας Οκτωβρίου 2021) κατεβλήθησαν τα επιδόματα των τριτέκνων οικογενειών σε 105 τρίτεκνες οικογένειες της ακριτικής επαρχίας.

Τέλος, σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την Τράπεζα Eurobank διενεμήθησαν σε 7 εγκυμονούσες γυναίκες της επαρχίας «Baby Kits», με είδη και τρόφιμα για βρέφη, από το Πρόγραμμα «Αντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα, υλική υποστήριξη νεογεννήτων-βρεφικών πακέτων (Baby Kits)», που υλοποιείται στην παραμεθόρια περιοχή του Έβρου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, για το ανύστακτο ενδιαφέρον του για την περιοχή, και τις ευχαριστίες του στον Γενικό Διευθυντή της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, την Εταιρία ΜΑΣΟΥΤΗΣ, την Τράπεζα EUROBANK, αλλά και προς τους υπευθύνους της Ενώσεως Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ για την στήριξη τους στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της ακριτικής Ιεράς Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων