11/05/2021 12/05/2021 150 δέματα αγάπης και αλληλεγγύης διενεμήθησαν σε ισάριθμες οικογένειες στο Διδυμότειχο, το Σουφλί και την Ορεστιάδα την Δευτέρα 10 Μαΐου 2021, στα πλαίσια προγράμματος στήριξης απόρων οικογενειών και ευπαθών ομάδων. Το Πρόγραμμα «Όλοι μαζί μπορούμε» υλοποιείται με την συνεργασία του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου και...
11 Μαΐου, 2021 - 12:26
Τελευταία ενημέρωση: 12/05/2021 - 1:33

Διανομή δεμάτων αγάπης σε άπορες οικογένειες στον Έβρο

Διαδώστε:
Διανομή δεμάτων αγάπης σε άπορες οικογένειες στον Έβρο

150 δέματα αγάπης και αλληλεγγύης διενεμήθησαν σε ισάριθμες οικογένειες στο Διδυμότειχο, το Σουφλί και την Ορεστιάδα την Δευτέρα 10 Μαΐου 2021, στα πλαίσια προγράμματος στήριξης απόρων οικογενειών και ευπαθών ομάδων. Το Πρόγραμμα «Όλοι μαζί μπορούμε» υλοποιείται με την συνεργασία του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου και της υπεραγοράς τροφίμων «Μασούτης».

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, ευχήθηκε στους δικαιούχους το Φως της Αναστάσεως να φωτίζει την ζωή τους, τους διαβεβαίωσε για το ανύστακτο ενδιαφέρον της Εκκλησίας για βοήθεια προς τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο και τον Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» Κωνσταντίνο Δήμτσα για το αμέριστο ενδιαφέρον τους προς τους ακρίτες του Έβρου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων