02/09/2019 02/09/2019 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό επισκέφθηκε στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου σήμερα ο Μητροπολίτης Αλμά – Ατά και Καζακστάν κ. Αλέξανδρος, Ιεράρχης της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, στο πλαίσιο της προσκυνηματικής επίσκεψης του δευτέρου στην Ελλάδα. Τον Ρώσο Ιεράρχη συνόδευαν κληρικοί της επαρχίας του. Ο οικείος Μητροπολίτης ξενάγησε τους φιλοξενουμένους στον Ιερό Καθεδρικό Ναό...
02 Σεπτεμβρίου, 2019 - 17:29

Ένας Ρώσος Ιεράρχης στην “άκρη” της Ελλάδος

Διαδώστε:
Ένας Ρώσος Ιεράρχης στην “άκρη” της Ελλάδος

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό επισκέφθηκε στο Επισκοπείο Διδυμοτείχου σήμερα ο Μητροπολίτης Αλμά – Ατά και Καζακστάν κ. Αλέξανδρος, Ιεράρχης της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, στο πλαίσιο της προσκυνηματικής επίσκεψης του δευτέρου στην Ελλάδα.

Τον Ρώσο Ιεράρχη συνόδευαν κληρικοί της επαρχίας του. Ο οικείος Μητροπολίτης ξενάγησε τους φιλοξενουμένους στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας Διδυμοτείχου. Οι δύο Αρχιερείς είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αμοιβαίου ενδιαφέροντος θέματα και να ανταλλάξουν δώρα αγάπης και σεβασμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων