30/01/2020 30/01/2020 Κλιμάκιο ειδικών επιστημόνων για το Alzheimer επισκέφθηκε το διήμερο 28 και 29 Ιανουαρίου ακριτικές περιοχές του Κεντρικού και Βορείου Έβρου, στα πλαίσια της συνεργασίας του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ʺΑποστολήʺ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου. Συγκεκριμένα το κλιμάκιο πραγματοποίησε ενημερωτικές ομιλίες για την νόσο και την πρόληψή της στο Σουφλί,...
30 Ιανουαρίου, 2020 - 22:17
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2020 - 22:00

Ενημερώθηκαν για το Alzheimer στην άκρη της Ελλάδος

Διαδώστε:
Ενημερώθηκαν για το Alzheimer στην άκρη της Ελλάδος

Κλιμάκιο ειδικών επιστημόνων για το Alzheimer επισκέφθηκε το διήμερο 28 και 29 Ιανουαρίου ακριτικές περιοχές του Κεντρικού και Βορείου Έβρου, στα πλαίσια της συνεργασίας του Φιλανθρωπικού Οργανισμού ʺΑποστολήʺ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου.

Συγκεκριμένα το κλιμάκιο πραγματοποίησε ενημερωτικές ομιλίες για την νόσο και την πρόληψή της στο Σουφλί, στο Διδυμότειχο, στις Καστανιές και την Ορεστιάδα και χορήγησε δωρεάν τεστ μνήμης στους κατοίκους των παραμεθορίων αυτών περιοχών.

Σημειωτέον ότι η επίσκεψη αυτή αποτελεί συνέχεια της από ετών αρξαμένης συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου με την ʺΚαρέλλειο-Μονάδα Alzheimerʺ του Φιλανθρωπικού Οργανισμού.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τα στελέχη του κλιμακίου, τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικιού Οργανισμού κ. Κων. Δήμτσα και τον Μακ. Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ο οποίος διαρκώς επιδεικνύει ζωηρό και ανύστακτο το ενδιαφέρον του για τις παραμεθόριες περιοχές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων