14/04/2020 14/04/2020 Τη διοίκηση των μονάδων του Στρατού Ξηράς που εδρεύουν στην περιοχή της δικαιοδοσίας της Ιεράς Μητρόπολης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου επισκέφτηκε εν όψει της εορτής του Πάσχα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός. Επιπλέον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του το Στρατηγό Διοικητή της XVI Μεραρχίας Ιωάννη Βασιλάκη, τον Διοικητή της 50ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Χρήστο...
14 Απριλίου, 2020 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 14/04/2020 - 14:44

Επίσκεψη στους νέους διοικητές μονάδων Στρατού Ξηράς

Διαδώστε:
Επίσκεψη στους νέους διοικητές μονάδων Στρατού Ξηράς

Τη διοίκηση των μονάδων του Στρατού Ξηράς που εδρεύουν στην περιοχή της δικαιοδοσίας της Ιεράς Μητρόπολης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου επισκέφτηκε εν όψει της εορτής του Πάσχα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός. Επιπλέον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του το Στρατηγό Διοικητή της XVI Μεραρχίας Ιωάννη Βασιλάκη, τον Διοικητή της 50ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Χρήστο Μπακιρτζή και τον Διοικητή της 30ης Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Γεώργιο Διβάρη που ανέλαβαν στις 6, 10 και 13 Απριλίου αντίστοιχα. 

Τον Σεβασμιώτατο επίσης επισκέφθηκε εθιμοτυπικά την Μεγάλη Δευτέρα ο νέος Υποδιοικητής της XVI Μεραρχίας Ταξίαρχος Γεώργιος Βακλατζής. Στους νέους Διοικητές και στον Υποδιοικητή της Μεραρχίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε η Υπέρμαχος Στρατηγός να ενδυναμώνει αυτούς στην ευθυνοφόρο και υπεύθυνη αποστολή τους και το Φως της Αναστάσεως να χαρίζει πρόοδο, ειρήνη και ευημερία στην περιοχή.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων