29/01/2020 29/01/2020 Στα πλαίσια της δια βίου κατάρτισης του ιερού κλήρου και των στελεχών της τοπικής Εκκλησίας η Ιερά Μητρόπολις Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης (Ι.Π.Ε.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, oργάνωσε το Γ Επιμορφωτικό Σεμινάριο, με θέμα: ʺΚοινωνικοπρονοιακή εκκλησιαστική υποστήριξη σε προβλήματα της παιδικής και της εφηβικής ηλικίαςʺ. Μετά τον καθιερωμένο...
29 Ιανουαρίου, 2020 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2020 - 18:48

Η Εκκλησία αρωγός στη δύσκολη εφηβική και παιδική ηλικία

Διαδώστε:
Η Εκκλησία αρωγός στη δύσκολη εφηβική και παιδική ηλικία

Στα πλαίσια της δια βίου κατάρτισης του ιερού κλήρου και των στελεχών της τοπικής Εκκλησίας η Ιερά Μητρόπολις Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης (Ι.Π.Ε.) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, oργάνωσε το Γ Επιμορφωτικό Σεμινάριο, με θέμα: ʺΚοινωνικοπρονοιακή εκκλησιαστική υποστήριξη σε προβλήματα της παιδικής και της εφηβικής ηλικίαςʺ.


Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Διδυμοτείχου ο Σεβασμιώτατος στο αρχονταρίκι της Μονής, στις 28 του μηνός Ιανουαρίου ε.έ., ευλόγησε την Βασιλόπιτα και παρουσίασε τον πρώτο ομιλητή-εκπαιδευτή Πρωτοπρεσβύτερο Χριστοφόρο Χρόνη, Δρ. Θεολογίας/Μ.Α. Φιλοσοφίας, ο οποίος εισηγήθη επί του θέματος ʺΣυγκρότηση της ταυτότητας του παιδιού εντός της γονεϊκής σχέσηςʺ.


Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον φιλοξενούμενο π. Χριστοφόρο Χρόνη και ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο ο οποίος μέσω του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης δίδει την ευκαιρία στους κληρικούς και τα στελέχη των κατά τόπους Ιερών Μητροπόλεων, ιδιαιτέρως των ακριτικών, να ενημερωθούν επί θεμάτων συγχρόνου προβληματισμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων