17/04/2021 17/04/2021 Την Ε΄ Εβδομάδα των Νηστειών ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός την Τετάρτη τέλεσε την Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στο Παρεκκλήσιο των Αγίων Αναργύρων του Επισκοπείου Σουφλίου, τό εσπέρας της Παρασκευής,προέστη της ακολουθίας του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας Διδυμοτείχου και την επομένη Σάββατο 17η Απριλίου ιερούργησε στον Ιερό...
17 Απριλίου, 2021 - 22:10
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2021 - 21:33

Η Παναγία σκέπει τις ακριτικές περιοχές της Πατρίδας

Διαδώστε:
Η Παναγία σκέπει τις ακριτικές περιοχές της Πατρίδας

Την Ε΄ Εβδομάδα των Νηστειών ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός την Τετάρτη τέλεσε την Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στο Παρεκκλήσιο των Αγίων Αναργύρων του Επισκοπείου Σουφλίου, τό εσπέρας της Παρασκευής,προέστη της ακολουθίας του Ακαθίστου Ύμνου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας Διδυμοτείχου και την επομένη Σάββατο 17η Απριλίου ιερούργησε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Γεωργίου της παραμεθορίου κωμοπόλεως Καστανεών, όπου φυλάσσεται αντίγραφο της θαυματουργού εικόνος της Παναγίας της επικαλουμένης Φοβεράς Προστασίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων